Esti Kornél

"Száz évig, míg a testem megtörik, szeretnék élni, élni örökig."

Utolsó kommentek

HTML

Alkoholisták

2010.03.07. 04:54 | Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa | Szólj hozzá!

Remek emberek. Bizonyos szint felett ők a meg nem értett művészek, bizonyos szint alatt pedig a hajléktalan balfaszok, akikkel lehet játszani a "meglobogtatom a szeme előtt az ötszázast, majd zsebre teszem nagy vigyorral, hogy zokogva döbbenjen rá a kettőnk közti áthidalhatatlan és megváltoztathatatlan különbségre". Egyéb mulatságos dolgokra is alkalmazhatóak: a kocsmából kifelé menet, mikor se fülük, se szemük, kitenni a lábunkat, hogy nyakukat törjék; mikor utolsó fillérjük is elitták, egy ezresért rávenni őket hogy arcszeszt igyanak, vagy metilt, és előbbi esetben röhögve nézni ahogy kihányják, utóbbi esetben pedig, miután eszméletüket vesztették és megvakultak, vihogva vissza lehet venni a pénzt. Ennél jobb üzlet nincs, remekül szórakoztál és egy filléredbe sem került.

Hát mit lehet még? Csoportos szodómiát a meg nem értett művésszel nem tanácsos, mert élvezni fogja, de a lecsúszott, 2 felesért mindenre hajlandó, szivacsos agyúvá vált nincstelen, szerencsétlen, szánnivalóan röhejes állatja kapható erre is. Ha közben a kínlódástól maga alá hugyozik, ötletes lehet egy vázát a leendő cél alá tenni, mert ezek után a fejére önthető, a még nagyobb mulatság végett. Tanácsos a szodómiát kidolgozott testű kisebbségiekkel végezni, mert így a kedv magasabb fokokra hág. Ritka szórakozás szintén, és ezért komoly kincs, ha ezek után/mellett/előtt megfelelően kínozhatóak, verhetőek. No most itt lehet ökölre, késekre, tűkre, hegesztőre, bikacsökre, acélbotra gondolni, de aki kifinomultabb és tapasztaltabb, ezért nagyobb mókára vágyik, vagy esetleg hétvége van, és magával hozta a családot és a gyerekeket az állatkert, ebéd után, az nem feledheti a szemgolyóba fecskendezett savat, fülbe öntött forró olajat, és hogy meglegyen a nem lát, nem hall, nem beszél derék triumvirátusa, vaskampóval tépetheti le az alsó állkapcsot, amit előzőleg akasztott a kocsija vontatóhorgára.

Vigyázzunk arra, hogy feltétlen olyan embert találjunk, aki kétségbeesett, arcáról a fájdalom, kilátástalanság és végtelen kétségbeesés tükröződik, ha szemébe nézünk egy feneketlen, másik világba mutató, menthetetlenül távoli kutat lássunk, tele kínnal, és 1-2 mondatban tisztázzuk, olyan fázisban van-e már emberünk, hogy családja, szerettei, mindenki aki valaha is fontos volt neki, már rég elhagyták és lerúgták magukról.

Ilyen dolog ez az alkohol, és ilyen emberek ezek az alkoholisták.

Jó szórakozást kívánok!

Címkék: elmélkedés

A bejegyzés trackback címe:

https://estikornel.blog.hu/api/trackback/id/tr381815347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.