Esti Kornél

"Száz évig, míg a testem megtörik, szeretnék élni, élni örökig."

Utolsó kommentek

HTML

J. reggele

2010.05.10. 16:31 | Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa | 7 komment

Flessbekk, mielőtt hülye kérdés lenne!

 

Krákogva nyitotta ki a szemeit. Ennél komolyabb másnapossággal is megküzdött már, de húgyhólyagja maróan tudatta vele, itt az ideje a reggeli, máj által félig lebontott alkohol kipisálásának, a szokott rothadt barack színben. Nem szerette ezt J. Félretúrta az ágyneműjét, lepedője a térdéig felcsúszott, alatta pedig mocskos barnán bandzsított két gombja a kinyitható kanapénak, amit a cigányoknál vett még pár hónapja. Sokkal tisztább azóta sem lett, ám J. higéniája amúgy is hagyott maga után kivánnivalót, így jól megvoltak egymással. Már felülve vakarta szőrös nyakát, kérdően a világba és szennyes szobájába nézve. A ledobált ruhák, szaros alsók és savanykás bűzt árasztó zoknik világa volt ez. Félig felfedezetlen világ, sarkaiban a meggyűlt kosz, a parketta repedéseiben katonásan menetelő hangyák, pár ottmaradt koton, amit persze nem arra használt mint amire az való lenne, pusztán szeretett a gumiba onanizálni, majd önön levét apránként, mint fióka anyja szájából a felöklendezett, félig megemésztett eleséget kiszürcsölni.

Az egykor kiborított, mára csúszossá száradt cukros üdítők nyoma, gyorséttermi szendvicsek kihullott saláta darabjai penészesen, gyűrött papírok és műanyag szemetek; mindez maga a szoba. Az enyészet evangéliuma volt ez. J. bánatos életének egy-egy darabkája, röviddel széthullása előtt. Kicsoszogott a fürdőbe, ügyesen átlépve a legundorítóbb halmokat és lehuppant a wc-re. Kellemes érzés fogta el, szeretett székelni. Az a gyengéd pulzálás, ahogy kiengedte magából a salakot, mindig mosolyra fakasztotta. Ha igazán jó napja volt, az egész egy termetes hurkában távozott belőle, érdesen végisimítva prosztatáját, ami így könnyen megadva magát, bámulatos gyönyört kölcsönzött a vizelésnek. Csobbanás után csobogás.

Felállt, kitörölte magát, csak úgy felületesen persze, nagyja a szőrére ragadva, lehúzta és jellegtelen, csúf arcával a tükörbe nézett büszkén. Egyik kezét felemelte, hosszan a feje mellett tartva, szemlélte a tükörben. Majd kitátotta száját és lassan bevezette középső ujját lyukas fogaival kerített szájpadlása felé.

Gyengéden kezdte, egy ujjal. Nyelve egészét simította végig, haladva a nyelvtőig. Időnként túlkapott rajta, ilyenkor kedves kis öklendezéseket hallatott. Körköröző mozdulatokra váltott és a mókába bevonta a torkát is, ekkor már két ujjal. Bámulatos mikre képes 2 ujja az embernek! Döfködése nyomán kezdtek csak felbukkani az érdekes dolgok. Eleinte mélybarna slájm, mely enyhén véres takonytól és csokis cukorsziruptól kapta irigylésreméltó színét. Sárga, már a gyomor savával megérintett Kőbányai. A rövidital íze, keverve az éjjeli szendviccsel. Szépséges volt!

Nem akarta tovább húzni magát. 4 ujját tövig rántotta és ordítva hányt a tükörre. Az apránként lecsorduló nedv - a nagyobb darabok szaladásától kísérve - lassan szabadon hagyta az üveg egy részét. J. könnyező szeme nézte saját magát, magasra tartott kezével ő volt a Nyomor és Kétségbeesés Manhattan melletti szobra.

Címkék: irodalom

A bejegyzés trackback címe:

https://estikornel.blog.hu/api/trackback/id/tr961990178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tasha 2010.05.20. 09:58:53

:)
ez jo kis reggeli tukorkep

vadkutya 2010.05.22. 01:45:59

Hát, tudnék mit mondani... Velős, mindenképp.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.22. 05:07:47

@vadkutya: Őszintén, nagyon örülök hogy elolvastad! Most éppen a Taxidermia megtekintésén vagyok túl, egy baráti pálinkázós este után, majd olyan fél óra múlva jöhet az európai közjog. Azt hiszem J. is büszke lenne rám. :)

vadkutya 2010.05.22. 09:17:24

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Ajjaj, a Taxidermia nekem tudathasadást okozott fél óra után, addig is néztem kb. Amúgy szoktalak olvasgatni, a politikát kihagyom, de a többi érdeklődéssel tölt el általában... :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.22. 15:14:15

@vadkutya: Én elsőre láttam a Taxidermiát és kellemes meglepetést okozott. Nem egy szokványos film, finoman fogalmazva. No de tényleg örülök a szavainak!

tasha 2010.05.27. 10:24:21

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: egy urino nem cseveg:S
de igen-megesett egyszer -ketszer ha meglodult a vodkasuveg szereny ksi tarsasagban-a legnagyobb gond nem is az allapottal jaro szegyenkezes, hanem inkabb az utana kovetkezo fejfajas-esa ma takaritas vagy nem takaritas dilemmaja
süti beállítások módosítása