Esti Kornél

"Száz évig, míg a testem megtörik, szeretnék élni, élni örökig."

Utolsó kommentek

HTML

Szenvedés

2010.01.17. 19:06 | Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa | 8 komment

Rég jelentkeztem poszttal, és ezen igyekszem is változtatni, gyülekeznek az írásmorzsák, de teljességgel leszívja az agyamat és minden gondolatomat a tanulás és a vizsgaidőszak. Kívánjatok nekem ehhez kitartást, mert közel járok a teljes letargiához. Addig is, köszönöm a figyelmet, remélem kitart!

A bejegyzés trackback címe:

https://estikornel.blog.hu/api/trackback/id/tr801680103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bástya · http://magyarcitrom.postr.hu 2010.01.18. 13:39:01

Sok sikert, meg maradj velünk. :)

Delivári mohikan 2010.01.18. 20:10:54

Szia Denevér!

Engedj ennek s meglásd elenged :-)....Van, mikor nem tudjuk mi a sok, és épp ezért megriadunk! Félni kezdünk, és eluralkodik rajtunk a szenvedés. DE. Nem baj ez, hisz ez által leendünk, ugyanakkor edzetebbé tesz. Persze nem szabad ebbe beleragadni, belekapaszkodni, mert egész más hatással lesz reánk.
Aztán meg itt vagyunk mi mindannyian, akik hasonlóan érezünk, mert apró-cseprő dolgok elnehezülté tehetnek és olykor-olykor szenvedéssé válhatnak. Mindennap vizsgázunk, csak egy kicsit másképp!
De, természetesen értem, mire gondolsz :)))))....
Drukkolok és kitartás (az idő Neked jár, csak ne kövesd figyelemmel, mert mint Nessus vére megéget, s az igazán szenvedés - főleg a vizsga időszakban) !!
Addig is olvasunk és írunk ....

tubifex · http://tubesjanos.blog.hu 2010.01.20. 13:38:29

Együttérzek, Kornél. A vizsgaidőszakok nekem is mindig betettek. Akkor alig tudtam kettőig elszámolni, csak faltól falig közlekedtem. Bezárva a lakásba.
Remélem, majd írsz még sokat.
süti beállítások módosítása